Frozen S ' Mores Pops
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 200 kalorii. Ten przepis służy 18 i kosztuje 57 centów za porcję. 225 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz serek philadelphia, mleko, galaretka o smaku czekoladowym pudding instant i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to S ' mores Pops, S ' mores Fudge Pops, oraz Chocolate Covered S ' mores Pops.
Instrukcje
Wymieszać roztopioną czekoladę i mleko skondensowane; odstawić. Beat serek w dużej misce z mikserem, aż kremowy. Stopniowo ubić w 2% mleka.
Dodać suchy budyń wymieszać; pokonać 2 min. Wymieszać z chłodnym batem i pianki.
Spody placków Grahama rozłożyć mieszaniną czekolady.
Umieść 9 kwadratów, boki czekolady do góry, w 9-calowej kwadratowej patelni. Przykryć mieszanką budyniową i pozostałymi kwadratami Grahama, boki czekoladowe w dół. Zamrozić 4 godziny.
Deser wyjąć z zamrażarki 5 min. przed podaniem.
Odstawić w temperaturze pokojowej, aby lekko zmięknąć. Użyj ząbkowanego noża, aby pokroić deser na 18 sztabek, podążając za liniami w górnych krakersach. Włóż Drewniany pop stick do końca każdego mrożonego batonu tuż przed podaniem.