Frozen S ' Mores Pops

Frozen S ' Mores Pops
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 200 kalorii. Ten przepis służy 18 i kosztuje 57 centów za porcję. 225 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz serek philadelphia, mleko, galaretka o smaku czekoladowym pudding instant i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to S ' mores Pops, S ' mores Fudge Pops, oraz Chocolate Covered S ' mores Pops.

Instrukcje

1
Wymieszać roztopioną czekoladę i mleko skondensowane; odstawić. Beat serek w dużej misce z mikserem, aż kremowy. Stopniowo ubić w 2% mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (15 Uncji) Pokrojonych Gruszek, Odsączonych1 Puszka (15 Uncji) Pokrojonych Gruszek, Odsączonych
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
2% Mleka2% Mleka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Dodać suchy budyń wymieszać; pokonać 2 min. Wymieszać z chłodnym batem i pianki.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych
1 Szklanka Pokrojonych Plasterków Pomarańczowych Cukierków1 Szklanka Pokrojonych Plasterków Pomarańczowych Cukierków
3
Spody placków Grahama rozłożyć mieszaniną czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
4
Umieść 9 kwadratów, boki czekolady do góry, w 9-calowej kwadratowej patelni. Przykryć mieszanką budyniową i pozostałymi kwadratami Grahama, boki czekoladowe w dół. Zamrozić 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Deser wyjąć z zamrażarki 5 min. przed podaniem.
6
Odstawić w temperaturze pokojowej, aby lekko zmięknąć. Użyj ząbkowanego noża, aby pokroić deser na 18 sztabek, podążając za liniami w górnych krakersach. Włóż Drewniany pop stick do końca każdego mrożonego batonu tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 20 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia1
Magazyn