Jarmuż z orzeszkami pinii i rozdrobnionym parmezanem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj jarmuż z orzeszkami pinii i posiekanym parmezanem. Jedna porcja zawiera 146 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. Za 66 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowy i pierwotny dieta. Jeśli masz pod ręką ocet destylowany, sól i mielony pieprz, parmezan i kilka innych składników, możesz to zrobić. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 71 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z łyżką wynik 59%, to danie jest solidne. Sałatka z rozdrobnionego jarmużu z orzeszkami pinii, porzeczkami i parmezanem, Najlepsza Sałatka z jarmużu z parmezanem i orzeszkami pinii, oraz Sałatka z jarmużu z balsamicznym, orzeszkami pinii i parmezanem są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Opiekaj orzeszki pinii na patelni na małym ogniu na złoty kolor i pachnący, około 5 minut.
Rozpuść masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Umieść jarmuż w roztopionym maśle i gotuj do miękkości, 10 minut.
Ugotowany jarmuż z octem wrzuć do miski; dopraw solą i pieprzem.
Do podania posyp parmezanem.