Frozen Peanut Butter Pie
Frozen Peanut Butter Pie wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 334 kalorie, 9g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 70 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz wanilię, serek, białka i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co jest raczej złe. Spróbuj Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, Easy No-Bake Peanut Butter Pie Jars, and a Giveaway, oraz Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć okruchy, 3 łyżki cukru, i białka jaj; wrzucić widelcem, aż wilgotne. Naciśnij do dołu i do góry strony 9-calowej płyty Deep-dish pie pokrytej sprayem do gotowania. Ukłuj skorupę widelcem przed pieczeniem.
Piec w temperaturze 350 przez 10 minut.
Wyjąć z piekarnika; ostudzić na stojaku z drutu.
Mleko i pozostałą 1/4 szklanki cukru wymieszać w ciężkim rondlu na średnim ogniu. Gotować 2 minuty lub do rozpuszczenia cukru, stale mieszając; przenieść mieszaninę do miski.
Dodaj masło orzechowe i wanilię, mieszając trzepaczką do połączenia. Przykryć i schłodzić 30 minut.
Umieścić serek w dużej misce i ubić mikserem ze średnią prędkością, aż będzie lekki i puszysty.
Dodaj mieszaninę mleka, bijąc na niskiej prędkości, aż do połączenia. Złożyć ubitą polewę; wlać mieszaninę do przygotowanego piecrust. Zamrozić, odsłonięty, 8 godzin lub przez noc lub do twardego.
Posypać orzeszkami ziemnymi i ogoloną czekoladą.
Przenieść ciasto do lodówki 30 minut przed krojeniem.