Frijoles Rojos Colombianos (Czerwona Fasola Po Kolumbijsku)
Frijoles Rojos Colombianos (Kolumbijska czerwona fasola) może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 8 i kosztuje 72 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 34 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Wiele osób robiło ten przepis, a 521 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz proszek achiote, mielony kminek, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bunuelos colombianos: kolumbijskie placki serowe, Frijoles Rancheros (Fasola W Stylu Ranczo), oraz Fasola Po Kolumbijsku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić cebulę, szalotki, czosnek, papryka czerwona, zielona papryka i pomidory w robocie kuchennym. Proces przez kilka minut. Zestaw aside.In duży garnek na średnim ogniu, dodać fasolę, wodę, bulion, marchew i przetworzone warzywa i marchew. Lekko przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 1/2 godziny.
Dodaj proszek achiote, mielony kminek, sól i pieprz. Gotować przez kolejne 5 minut, od czasu do czasu mieszając.Dusić na wolnym ogniu przez 30 do 40 minut więcej lub aż fasola są miękkie. Doprawić solą i pieprzem.