Frijoles Negros Picantes
Frijoles Negros Picantes jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 6 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 4 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz chile jalapeño picado, cucharada de cilantro fresco picado, lata de frijoles negros orgánicos sin sal, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Czarna Fasola (Frijoles Negros), Dip Z Czarnej Fasoli (Dip De Frijoles Negros), oraz Zupa Z Czarnej Fasoli (Sopa De Frijoles Negros) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Caliente una sartn grande antiadherente a temperatura media-alta. Vierta aceite de canola en la sartn y remueva cubriendo bien. Aada el pimiento y el chile jalapeo picado, y saltee por 4 minutos. Agregue el jugo de Lima fresco, la sal y los frijoles negros. Cocine por 3 minutos o hasta calentar bien. Espolvoree cilantro fresco picado encima.