Frijoles con Coles (zupa fasolowa z zielonymi kolorami)
Przepis Frijoles con Coles (zupa fasolowa z zielonymi kolorami) może zaspokoić Twoje Południowe pragnienie w przybliżeniu 45 minut. Na 95 centów za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 274 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, pomidory, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć pomidory można śledzić to danie główne z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 184 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa z białej fasoli z zielonymi kolorami, Zupa z białej fasoli z zielenią Andouille i Collard, oraz Zupa Z Białej Fasoli Z Zielenią Andouille & Collard dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na średnim ogniu w garnku, dodać cebulę, szalotki i czosnek, gotować przez około 3 minuty.
Dodać wieprzowinę, pokrojone w kostkę pomidory, proszek achiote i mielony kminek, wodę, sól i pieprz. Gotować przez kolejne 5 minut, od czasu do czasu mieszając.
Dodać wodę i doprowadzić do wrzenia.
Dodać fasolę, wieprzowinę i gotować na wolnym ogniu przez około 1 godzinę.
Dodaj plantany i zieleni collard i gotować przez 30 protokół więcej.
Dodać posiekaną kolendrę i podawać z białym ryżem.