Fricassee Ze Skrzydełkami Z Kurczaka

Fricassee Ze Skrzydełkami Z Kurczaka
Jeśli chcesz dodać więcej bez nabiału przepisy do twojego pudełka z przepisami, skrzydełka z kurczaka Fricassee mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten hor d ' oeuvre ma 595 kalorii, 32G białka, oraz 35g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Za $1.15 za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką sól, ryż, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 24 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 5 minut. Przynosi ci smak domu. Kilka osób naprawdę polubiło to Amerykańskie danie. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fricassee Z Kurczaka, Fricassee Z Kurczaka, oraz Fricassee Z Kurczaka dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Pokrój skrzydełka kurczaka na trzy sekcje; Odrzuć końcówki skrzydeł. W zamykanej plastikowej torbie lub płytkiej misce wymieszaj mąkę, przyprawioną sól i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości KęsaPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości Kęsa
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Dodaj skrzydła; rzuć, aby równomiernie pokryć. Na dużej patelni brązowe skrzydełka ze wszystkich stron na oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
3
Dodaj cebulę i czosnek; gotuj do miękkości. Dodaj wodę, sól i pozostały pieprz; dobrze wymieszaj. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Dusić bez przykrycia przez 30-35 minut lub do momentu, gdy soki z kurczaka będą klarowne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim TłuszczuOlej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
2 łyżki Whisky Sour Mash2 łyżki Whisky Sour Mash
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
4
Podawać z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)

Polecane wino: 1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto, Napój Alkoholowy, Składnik, Pinot Noir, Wytrawne Czerwone Wino, Wino Musujące, Chardonnay, Kategoria Produktów Spożywczych, Sauvignon Blanc, (można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym), Wytrawne Białe Wino, Sproszkowane Nasiona Lubczyku, Riesling, Puszka Brzoskwiń, Odsączonych, Typ Elementu Menu, Sparkling Rose

Białe wino, napój alkoholowy i składnik to moje najlepsze typy skrzydełek z kurczaka. Białe mięso jest zwykle łączone z białym winem, aby nie przytłoczyć smaku mięsa, więc chardonnay i sauvignon blanc to Bezpieczny Wybór. Kurczak przygotowany z sosem pomidorowym lub na pewno sosem z czerwonego wina może i powinien być podawany z czerwonym jak pinot noir. Aia Vecchia Vermentino z oceną 4,2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Aia Vecchia Vermentino
Aia Vecchia Vermentino
W kieliszku wino jest słomkowożółte z jasnozielonymi odcieniami. Bukiet jest świeży z pikantnymi aromatami świeżo skoszonej trawy, grejpfruta i nutami słonego powietrza. Na podniebieniu wino ma kremowe i okrągłe odczucie w ustach z jasną kwasowością, której towarzyszą nutki wapna i lekka ziemistość. Wykończenie jest długie, suche i orzeźwiające.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn