Fricasee de poulet et Cepes

Fricasee de poulet et Cepes
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Fricasee de poulet et Cepes. Jedna porcja zawiera 1043 kalorie, 67g białka, oraz 76 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.65 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wino, zapas kurczaka, smażonego kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Cocktail Cepes, Pâtes aux Cêpes (Tagliatelle z borowikami i Crème Fraîche), oraz Amazing Chicken Fricasee – można zrobić kurczaka cytrusowe na obiad dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kurczaka pokroić na porcje. Zacznij od usunięcia nóg i posiekaj na pół, przecinając środkowy staw, dając pałeczkę i udo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pałeczki Z KurczakaPałeczki Z Kurczaka
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
2
Odetnij szyję i pokrój na małe kawałki i umieść to razem ze skrzydełkami w bulionie z kurczaka. Pokroić pierś i włożyć tylną część kurczaka do gotującego się wywaru. Oderwij rzeczywistą pierś na 3 kawałki i usuń maleńkie kości. Porcje kurczaka osuszyć papierowymi ręcznikami i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
3
Na patelni rozgrzać trochę klarowanego masła, a gdy gorące, umieścić nogi i uda do smażenia (te porcje trwają najdłużej gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Cukru Demerara3 łyżki Cukru Demerara
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
4
Po kilku minutach obrócić kawałki kurczaka. Powinien być ostry złoty kolor. Teraz dodać piersi z kurczaka i pozostawić wszystkie kawałki, aby kontynuować gotowanie. Przekręć porcje piersi, aż będą równomiernie zabarwione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Pokrojona Czerwona Papryka (około 1 średniej Wielkości Papryki)Drobno Pokrojona Czerwona Papryka (około 1 średniej Wielkości Papryki)
Muszelki CannelloniMuszelki Cannelloni
5
Podgrzać kolejną patelnię i dodać masło niezamarzane, aby rozpocząć "zasmażkę". Po rozpuszczeniu masła wyjmij patelnię z ognia i dodaj mąkę. Dobrze wymieszaj, a następnie wróć do ognia i energicznie wymieszaj "zasmażkę", aby cała mąka była ugotowana.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
6
Ponownie obrócić porcje kurczaka i zmniejszyć do średniego ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
7
Zasmażkę wyjąć z ognia i stopniowo wymieszać z wywarem z kurczaka. Energicznie wymieszać, aby nie powstały grudki. Powrót do ognia i doprowadzić sos do wrzenia, ciągle mieszając. Gotować przez 3 minuty, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
8
Do gotującego się sosu dodać sok z puszki cepes, białe wino i śmietanę. Doprowadzić to wszystko do wrzenia stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
9
Kurczaka obrócić jeszcze raz i dodać czosnek. Pozwól mu zrezygnować z Smaku tylko na 2 minuty, a następnie wyrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
10
Ubić sos, aż będzie gładki i kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
11
Do naczynia wlać masło i soki z kurczaka i podsmażyć cepy z kurczakiem na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
12
SOS polać kurczakiem i cepami, dodać sok z trufli i posiekaną natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
13
Umieścić całą miksturę w podgrzewanym naczyniu i posypać plastry trufli na górze.
14
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn