Fresh-Gruszka Bellinis
Świeża Gruszka Bellinis może być tylko napojem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 50 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 25 i kosztuje 14 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, wódkę o Smaku gruszki, prosecco i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Mrożona brzoskwinia Bellinis ze świeżych brzoskwiń, Świeże Ciasto Gruszkowe, oraz Świeże Ciasto Gruszkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zagotować 1/2 szklanki cukru i 1/2 szklanki wody. Zmniejszyć ogień; dusić, mieszając, aż cukier się rozpuści, o 3 protokół.
Przełożyć do miski; schłodzić przez 1 godzinę.
Miejsce 2 oz. wódka w płytkim naczyniu.
Pozostałą 1/2 szklanki cukru umieścić w oddzielnym płytkim naczyniu. Szklane felgi zanurz w wódce, płaszcz w cukrze.
Wlać sok do miski. Gruszki obieramy, rdzeniujemy i kroimy na małe kawałki; wrzucamy sok.
Miejsce owoce, sok, 2 oz. wódkę i schłodzony syrop w blenderze. Zmiksować na gładką masę.
Łyżka 2 do 3 łyżek. puree z gruszki w 10 szklankach; top z prosecco.