Fresh 20 Turkey Burger

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj świeżego hamburgera z indyka 20. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz SOS spiżarni i / lub ketchup, mielony Indyk, bułka tarta, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Garden Fresh Caprese Turkey Burger, Włoski Burger wieprzowy ze świeżą salsą pomidorową, oraz Burger Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu (lub alternatywnie użyj patelni grillowej, zrobiłem. GREG).
Połączyć indyka, bułka tarta, sok z cytryny, zielona papryka, bazylia, oregano, sól i pieprz w średniej misce i dobrze wymieszać.Mieszaninę z indyka podzielić na 8 równych porcji i uformować w cienkie paszteciki.
Umieść 1 plasterek sera na wierzchu Patty indyka i umieścić drugi patty na wierzchu; zapieczętować paszteciki na krawędziach, aby zamknąć ser. Powtórz, aby utworzyć pozostałe 3 hamburgery.Grill hamburgery aż gotowane przez, o 5 minut na stronie.
Na spodzie każdej opiekanej bułki rozprowadzić łyżkę dressingu (lub keczupu domowego lub obu). Top z hamburgery, udekorować sałatą i pomidorem, i dodać szczyty bułki.