French Style boeuf Bourguignon Cottage-ciasto pasterskie
Przepis w stylu francuskim boeuf Bourguignon Cottage-shepherd ' s Pie jest gotowy w około 1 godzinę i 30 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 371 kalorii. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, ostry ser cheddar, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest solidne. Podobne przepisy to Boeuf Bourguignon (Francuski Gulasz Wołowy), Boeuf Bourguignon (Gulasz Wołowy Po Burgundzku), oraz Boeuf En Daube-Klasyczny Francuski Gulasz Wołowy Burgundzki (Bourguignon).
Francuski świetnie komponuje się z Bordeaux, szampanem i białym bordo. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Mouton Cadet Bordeaux Rouge z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.