French Dip au Jus
Przepis Francuski Dip au Jus może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 44g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 482 kalorie. Na 2,54 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako sos. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać bulion wołowy, bułki hoagie, sól przyprawione, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Francuski Dip Cebulowy # SundaySupper, Dip Do Pizzy, oraz Dip SMOBY Bakłażan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Miejsce pieczeń w 5-quart powolnej kuchence. Wymieszać bulion i kolejne 4 składniki i zalać pieczeni. Przykryj i gotuj na wysokim ustawieniu przez godzinę; zmniejsz temperaturę do niskiego ustawienia i gotuj 9 godzin.
Wyjąć pieczeń z wolnej kuchenki, zastrzegając bulion; posiekać pieczeń z 2 widelcami.
Rozdrobnione mięso ułożyć równomiernie na bułkach hoagie i ułożyć serem szwajcarskim.
Podawać z zastrzeżonym bulionem do zanurzenia.