Fregola z krewnymi pomarańczami i sycylijskimi oliwkami

Fregola z krewnymi pomarańczami i sycylijskimi oliwkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Fregoli z krewnymi pomarańczami i oliwkami sycylijskimi. Jedna porcja zawiera 205 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz sól i pieprz, kapary, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Okoń Morski W Paski Z Krewnymi Pomarańczami I Oliwkami, Carpaccio Z Kopru Włoskiego Z Krewnymi Pomarańczami I Czarnymi Oliwkami, oraz Pieczony Okoń Morski Z Koprem Włoskim, Krewnymi Pomarańczami I Oliwkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fregola gotować w średnim rondlu z wrzącej osolonej wody, aż al dente, 8 do 9 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
FregulaFregula
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dobrze spuścić w durszlaku, wytrząsając nadmiar wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
3
Odstawić na 15 minut, potrząsając durszlakiem od czasu do czasu, aby wysuszyć ziarna.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
4
W dużej misce, wrzucić oliwki z cebulą, kapary, sok z cytryny i oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
KaparyKapary
OliwkiOliwki
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Dodaj fregola i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
FregulaFregula
6
Używając ostrego noża, obierz pomarańcze, usuwając wszystkie gorzkie białe pestki. Pracując nad misą, przeciąć między membranami, aby uwolnić sekcje. Wycisnąć sok z błon do sałatki, doprawić solą i białym pieprzem i odstawić na 10 minut, aby wymieszać smaki. Roztrzepać skórkę pomarańczową na wierzchu i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały PieprzBiały Pieprz
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
PomarańczowyPomarańczowy
SokSok
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn