Francuskie Tosty Z Kiełbasą Jabłkową
Francuskie tosty z kiełbasą jabłkową wymagają około 1 godzina od początku do końca. Za $2.13 za porcję, otrzymasz śniadanie, które serwuje 9. Jedna porcja zawiera 599 kalorii, 26g białka, oraz 18g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką mieloną gałkę muszkatołową, masową kiełbasę wieprzową, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Kiełbasa i jabłko francuskie tosty Piec, Cinnamon Toast Crunch ® Powlekane Jabłko Nadziewane Francuskie Tosty, oraz Cinnamon Toast Crunch ® Powlekane Jabłko Nadziewane Francuskie Tosty.
Instrukcje
Na patelni gotuj kiełbasę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; odcedzić.
Dodaj jabłka na patelnię; przykryj i gotuj przez 3-5 minut lub do miękkości, od czasu do czasu mieszając.
W misce lekko ubij jajka, mleko, syrop i gałkę muszkatołową, aż się połączą. W natłuszczonym 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia, ułóż połowę chleba. Na wierzch z kiełbasą, jabłkami i pozostałym chlebem.
Wlej mieszankę jajeczną na wierzch. Przykryj i wstaw do lodówki na 8 godzin lub na noc.
Wyjmij z lodówki 30 minut przed pieczeniem.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 45-50 minut lub do momentu, gdy jajka się zestalą, a chleb będzie złoty.