Francuskie Tosty Nadziewane Truskawkowo-Rabarbarowym

Francuskie Tosty Nadziewane Truskawkowo-Rabarbarowym
Francuskie tosty Nadziewane truskawkowo-rabarbarowym to amerykańskie śniadanie. Jedna porcja zawiera 244 kalorii, 8G białka, oraz 11g tłuszczu. Za 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka gęstego chleba chałki, masła, jogurtu waniliowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis z Foodnetwork ma 356 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżką wynik 51%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Truskawkowy Rabarbar Pieczony Francuski Tost, Truskawkowy Rabarbar Pieczony Francuski Tost, oraz Pieczone francuskie tosty z sosem truskawkowo-rabarbarowym.

Instrukcje

1
Połącz truskawki, rabarbar, 1/3 szklanki cukru, wanilię i goździki w średnim rondlu na średnim ogniu; gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż się zepsuje i zgęstnieje, 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Zdejmij z ognia i ostudź do temperatury pokojowej. (Możesz zrobić kompot do 2 dni wcześniej; przykryj i wstaw do lodówki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
KompotKompot
3
Wytnij szczelinę o szerokości 3 cali na jedną stronę każdej kromki chleba, przecinając około trzech czwartych drogi, aby zrobić kieszeń. Napełnij kompotem, rezerwując około 1/4 szklanki na polewę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KompotKompot
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
4
Ubij jajka, mleko i pozostałe 2 łyżki cukru w dużym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Dodaj faszerowany chleb i namocz, około 5 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
6
Rozpuść masło na dużej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Dodaj faszerowany chleb i gotuj na złoty kolor i ugotuj, 5 do 6 minut z każdej strony, w razie potrzeby dostosowując ogień. Na wierzch z zarezerwowanym kompotem i jogurtem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KompotKompot
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
8
Zdjęcia: Andrew Purcell
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn