Francuskie Tosty Nadziewane Truskawkowo-Rabarbarowym

Francuskie Tosty Nadziewane Truskawkowo-Rabarbarowym
Francuskie tosty Nadziewane truskawkowo-rabarbarowym to amerykańskie śniadanie. Jedna porcja zawiera 244 kalorii, 8G białka, oraz 11g tłuszczu. Za 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka gęstego chleba chałki, masła, jogurtu waniliowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis z Foodnetwork ma 356 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżką wynik 51%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Truskawkowy Rabarbar Pieczony Francuski Tost, Truskawkowy Rabarbar Pieczony Francuski Tost, oraz Pieczone francuskie tosty z sosem truskawkowo-rabarbarowym.

Instrukcje

1
Połącz truskawki, rabarbar, 1/3 szklanki cukru, wanilię i goździki w średnim rondlu na średnim ogniu; gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż się zepsuje i zgęstnieje, 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Patyczki Do Maczania PrecliPatyczki Do Maczania Precli
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Świeży Koperek, ZerwanyŚwieży Koperek, Zerwany
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Zdejmij z ognia i ostudź do temperatury pokojowej. (Możesz zrobić kompot do 2 dni wcześniej; przykryj i wstaw do lodówki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
KompotKompot
3
Wytnij szczelinę o szerokości 3 cali na jedną stronę każdej kromki chleba, przecinając około trzech czwartych drogi, aby zrobić kieszeń. Napełnij kompotem, rezerwując około 1/4 szklanki na polewę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KompotKompot
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
4
Ubij jajka, mleko i pozostałe 2 łyżki cukru w dużym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
Dodaj faszerowany chleb i namocz, około 5 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
6
Rozpuść masło na dużej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
7
Dodaj faszerowany chleb i gotuj na złoty kolor i ugotuj, 5 do 6 minut z każdej strony, w razie potrzeby dostosowując ogień. Na wierzch z zarezerwowanym kompotem i jogurtem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KompotKompot
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
8
Zdjęcia: Andrew Purcell
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn