Francuskie paluszki tostowe z imbirowym syropem klonowym

Francuskie paluszki tostowe z imbirowym syropem klonowym
Francuskie paluszki tostowe z imbirem Bourbon syrop klonowy to pierwotne i wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 70 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 12 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka masła, ekstrakt z wanilii, broiche i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Biały brzoskwiniowo-Bourbon tost francuski z białym brzoskwiniowo-orzechowym syropem klonowym, Tosty francuskie z syropem klonowym z masła orzechowego, oraz Francuskie tosty nadziewane bananem i syropem klonowym.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Umieścić syrop klonowy i imbir w małym rondlu i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut. Użyj łyżki szczelinowej, aby usunąć imbir i wyrzucić. Wymieszać z bourbonem i ogrzać się, podczas gdy francuskie tosty palce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1
Umieść dwa stojaki w górnej i dolnej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem i spryskać lekko sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Pokroić brioche na 2-calowe plastry, a następnie pokroić każdy plaster na trzy do czterech 1-calowych szerokich palców. W dużej misce ubić jajka, mleko, masło, wanilia, bourbon i sól. Wsadzić palce do mieszaniny jaj, niech nadmiar kapać off, a następnie umieścić je na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
BriocheBrioche
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Piec palce, aż będą twarde i złociste, 15 do 18 protokół, przewracając palce w połowie pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Podawać na ciepło z syropem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn