Francuskie paluszki tostowe z imbirowym syropem klonowym

Francuskie paluszki tostowe z imbirem Bourbon syrop klonowy to pierwotne i wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 70 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 12 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka masła, ekstrakt z wanilii, broiche i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Biały brzoskwiniowo-Bourbon tost francuski z białym brzoskwiniowo-orzechowym syropem klonowym, Tosty francuskie z syropem klonowym z masła orzechowego, oraz Francuskie tosty nadziewane bananem i syropem klonowym.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieścić syrop klonowy i imbir w małym rondlu i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut. Użyj łyżki szczelinowej, aby usunąć imbir i wyrzucić. Wymieszać z bourbonem i ogrzać się, podczas gdy francuskie tosty palce.
Umieść dwa stojaki w górnej i dolnej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem i spryskać lekko sprayem do gotowania.
Pokroić brioche na 2-calowe plastry, a następnie pokroić każdy plaster na trzy do czterech 1-calowych szerokich palców. W dużej misce ubić jajka, mleko, masło, wanilia, bourbon i sól. Wsadzić palce do mieszaniny jaj, niech nadmiar kapać off, a następnie umieścić je na blasze do pieczenia.
Piec palce, aż będą twarde i złociste, 15 do 18 protokół, przewracając palce w połowie pieczenia.
Podawać na ciepło z syropem.