Francuskie makarony z gorzko-czekoladowym Ganache

Francuskie makarony z gorzko-czekoladowym Ganache mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 134 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka półsłodkiej czekolady do pieczenia, cukier granulowany, cukier puder i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. z łyżką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Francuskie makaroniki z gorzko-czekoladowym Ganache, Borówkowe Francuskie makarony z białą czekoladą kokosowy Ganache, oraz Francuskie czekoladowe makarony z czekoladowym Ganache.
Instrukcje
Napełnij małą miskę do połowy pełną gorącą wodą.
Umieścić białka w budyniu cup lub innej małej misce; miejsce w misce z wodą, upewniając się, że woda nie dostać się do białek.
Odstawić około 3 minut lub aż białka osiągną 24°. linia 2 arkusze cookie z gotowania pergamin papier lub silikonowe maty do pieczenia.
W blenderze umieścić migdały i 1/4 szklanki cukru pudru. Okładka; blend na dużej prędkości 1 do 2 minut, skrobanie boki od czasu do czasu, lub do migdały są bardzo drobno zmielone.
Umieścić sitko na średniej misce. Używając gumowej szpatułki, naciśnij mieszankę migdałów przez sitko do miski. Migdały pozostawione w sitku odstawić do blendera, dodać 1/4 szklanki pozostałego cukru pudru. Okładka; blend na dużej prędkości 1 do 2 minut, skrobanie boki od czasu do czasu, lub do migdały są bardzo drobno zmielone. Naciśnij mieszankę migdałów i pozostały 1 szklankę cukru pudru przez sitko do miski; odstawić. Wyrzucić pozostałe duże kawałki migdałów.
W innej misce, ubić białka, sól i kolor żywności z mikserem elektrycznym na dużej prędkości tylko do pienienia. Stopniowo dodawać cukier granulowany, 1 łyżkę na raz, ubijając na dużej prędkości 1 do 2 minut lub do uzyskania miękkich szczytów. Używając gumowej szpatułki, złóż około połowy mieszaniny migdałów w mieszaninę białek jaja, aż do całkowitego włączenia. Wchodzisz w pozostałej mieszance migdałów.
Łyżka do dekoracyjnego worka wyposażona w gładką końcówkę 1/2 cala. Ciasto rurowe w 20 (1 1/2 cala) kółkach na każdym arkuszu ciastek w odległości około 1 1/2 cala. Jeśli wierzchołki mają szczyt, mokre opuszki palców lekko na wilgotnym ręczniku papierowym i naciśnij, aby spłaszczyć. Stuknij w dół arkusza cookie na liczniku kilka razy, aby spłaszczyć pliki cookie.
Odstawić na zewnątrz w temperaturze pokojowej 30 minut, aby na wierzchu utworzyła się lekka skorupa.
Piekarnik rozgrzać do 149°.
Piec jedną patelnię na raz 17 do 18 minut lub aż Topy wyglądają zestaw. Schłodzić na patelni na stojaku chłodzącym co najmniej 10 minut. Za pomocą metalowej Tokarki do naleśników Usuń ciasteczka do regału chłodzącego.
W 2-cup szklanki miarki, krem mikrofalowy i syrop kukurydziany odkryte na 1 minutę. Wymieszać z czekoladą i masłem, aż czekolada się rozpuści.
Odstawić około 30 minut. Przykryć; przechowywać w lodówce około 30 minut lub do rozprzestrzenienia konsystencji.
Dla każdego ciasteczka kanapkowego rozprowadzić około 1 łyżeczki ganache na dolnej krawędzi 1 ciastka. Na wierzchu drugie ciastko. Przechowywać szczelnie przykryty.