Francuskie Burgery Z Estragonem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj francuskich hamburgerów Estragonowych. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 674 kalorii, 17g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, szalotka, estragon, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Burgery z soczewicy orzechowej z estragonem, Cheddar BLT hamburgery z estragon Rosyjski Dressing, oraz Hamburgery ze świeżego łososia z majonezem estragonowym.
Instrukcje
W małej misce, połączyć majonez, musztarda, 1 łyżeczka szalotki, estragon i czosnek; przykryć i przechowywać w lodówce.
Tymczasem pokroić chleb na sześć 4-in. długości (zachowaj pozostały chleb do innego użycia).
Kawałki chleba pokroić na pół poziomo; odstawić.
Pokruszyć wołowinę w dużej misce; posypać solą, pieprzem i pozostałą szalotką. Kształt na sześć pasztecików. Hamburgery z grilla, przykryte, na średnim ogniu przez 6-8 minut z każdej strony lub do czasu, gdy termometr wskaże 160° i soki będą czyste.
Grill chleb, pokroić z boku, przez 1-2 minut lub do tosty.
Rozprowadzić mieszaniną majonezu.
Warstwy DNA chleba z zieleniną i hamburgery. Wymień Topy.