Francuski w mgnieniu oka: zimna Zupa pomidorowo-Estragonowa
Francuski w mgnieniu oka: zimna Zupa pomidorowo-Estragonowa może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 335 kalorii, 8G białka, oraz 23G tłuszczu. Na 2,25 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 27 mówi, że trafił w sedno. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i podnieś sól i świeżo popękany pieprz, pomidory winorośli, liście estragonu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Francuski W Mgnieniu Oka: Tilapia Z Estragonem Pistou, Francuski w mgnieniu oka: Francuskie pierogi z zupą cebulową, oraz Francuski w mgnieniu oka: Boursin i pomidory Mini Tartines dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym blenderze umieść wszystkie składniki z wyjątkiem bułki tartej i koziego sera. Wszystko zmiksować, aż będzie prawie całkowicie gładkie. Doprawić solą i pieprzem.
Dodać bułkę tartą do blendera, i po prostu whiz do włączenia. Aby zrobić okruchy bagietki, weź czerstwe tyłki starych bagietek i rozbij je w robocie kuchennym. Zawsze trzymam taką torebkę w zamrażarce, ale każda świeża bułka Tartaczna wystarczy. Po prostu unikaj mocno aromatyzowanych pieczywa, takich jak żyto.
Bordeaux, szampan i biały Burgundy to świetny wybór dla Francuzów. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Można spróbować mieszanki Terra Blanca "Onyx" Mountain Bordeaux. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 103 dolarów za butelkę.