Francuski w mgnieniu oka: szybko duszone Młode pory z parmezanem i tymiankiem

Francuski w mgnieniu oka: szybko duszone Młode pory z parmezanem i tymiankiem mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 135 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.31 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Mieszanka wody, tymianek, parmezan, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Francuski w mgnieniu oka: kremowe Pory, Francuski w mgnieniu oka: duszony koper włoski, oraz Bas w paski z duszonym porem, pomarańczą i tymiankiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. połówki porów wzdłuż.
Na patelni na dużym ogniu umieścić masło, wodę i sól.
Dodaj pory w jednej warstwie i umieść pokrywkę krzywo nad garnkiem. Gotować, aż woda właśnie odparuje, o 7 protokół.
Delikatnie wrzucić pory z oliwą z oliwek i dodać całe gałązki tymianku. Piec w piekarniku, aż tylko lekko złoty, o 3 protokół. Rozetrzyj parmezan na porach i wróć do piekarnika na 1 minutę.
Podawać z boku lub na wierzchu kurczaka lub ryby.