Francuski w mgnieniu oka: prowansalskie małże i małże nad muszlami

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc daj francuski w mgnieniu oka: prowansalskie małże i małże nad muszlami spróbuj. Na $4.09 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 594 kalorie. 44 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, pomidory winogronowe, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest super. Spróbuj Francuski w mgnieniu oka: pikantne małże i małże w stylu Marsylii, Francuski w mgnieniu oka: prowansalski Sablés, oraz Francuski w mgnieniu oka: oliwkowa Francuska Sałatka z soczewicy i jęczmienia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić małże i małże w dużej misce z wodą i lodem z 1 do 2 łyżek mąki uniwersalnej. Pozostawić na 1 godzinę. Małże i małże wyplują każdy piasek. Wyciągnij owoce morza z wody i spłucz. Wyrzucić otwarte pociski.
Przynieś duży garnek wody do wrzenia i dobrze ją posolić.
Pulsuj razem pomidory w robocie kuchennym, aż do prawie całkowitego puree. W garnku do duszenia dodać olej i podgrzać na małym ogniu.
Dodać czosnek i gotować 1 minutę.
Dodaj pomidory i 12 liści bazylii, rozdarte.
Dodać cukier i płatki czerwonej papryki, doprawić solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia, przykryć i gotować na małym ogniu przez 27 protokół.
Zdejmij pokrywkę i zwiększ temperaturę do średniej wysokości przez 2 do 3 minut, aż część płynu odparuje.
Dodać makaron do wrzącej wody.
Dodać małże do sosu pomidorowego i przykryć. Gotować na średnim ogniu przez 5 minut.
Dodać małże do małży, i przykryć, nadal gotować na średnim ogniu przez kolejne 5 do 8 protokół, lub aż wszystkie owoce morza otworzyła.
Odcedzić makaron, gdy jest al dente.
Wrzucić makaron z owoców morza i sosem, i gotować dodatek 1 do 2 minut na niskim tak makaron może namoczyć SOS.
Skropić oliwą z oliwek, doprawić solą i pieprzem i natychmiast podawać.