Francuski w mgnieniu oka: Penne z Piment d ' Espelette

Francuski w mgnieniu oka: Penne z Piment d ' Espelette
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc daj francuski w mgnieniu oka: Penne z Piment d ' Espelette spróbuj. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 506 kalorii, 17g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 35 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz Bazyl, miętę, penne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Pikantny Popcorn z Piment D ' Espelette i migdałami Marconan, Grillowany łosoś z czarną fasolą i majonezem Piment D ' Espelette, oraz Grillowany łosoś z czarną fasolą i majonezem Piment D ' Espelette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby obrać pomidory, rdzeń je i narysuj X w skórze na dnie pomidora czubkiem ostrego noża do parkowania. Wrzuć pomidory do wrzącej wody na 30 sekund, a następnie wstrząśnij w bardzo zimnej wodzie. Obierz skórę z dala od ciała.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
2
Pomidory przeciąć na pół, a nasiona wycisnąć z miąższu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
3
Włożyć miąższ pomidora do robota kuchennego i blitz aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
W średnim rondlu rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Dodać szalotki i czosnek, i podsmażyć, mieszając często, aż miękkie i pachnące: o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
6
Dodać Piment D ' Espelette i wymieszać z gorącym olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
Dodać przecier pomidorowy, dobrze doprawić solą i gotować na średnim ogniu, odsłoniętym, przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
8
Dodaj liście mięty i bazylii i gotuj na małym ogniu przez ostatnie 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
9
Podczas gotowania sosu przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia. Gdy sos ma około 10 minut w lewo, upuść penne do wody, i gotować, aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
PennePenne
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
10
Odcedzić makaron i dodać penne i sos do większej z dwóch garnków. Gotować razem na średnim ogniu, ciągle mieszając, przez kolejną minutę lub dwie, aż makaron wchłonie część sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
PennePenne
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
11
Serwuj od razu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia59
Magazyn