Francuski w mgnieniu oka: Penne z Piment d ' Espelette

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc daj francuski w mgnieniu oka: Penne z Piment d ' Espelette spróbuj. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 506 kalorii, 17g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 35 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz Bazyl, miętę, penne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Pikantny Popcorn z Piment D ' Espelette i migdałami Marconan, Grillowany łosoś z czarną fasolą i majonezem Piment D ' Espelette, oraz Grillowany łosoś z czarną fasolą i majonezem Piment D ' Espelette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby obrać pomidory, rdzeń je i narysuj X w skórze na dnie pomidora czubkiem ostrego noża do parkowania. Wrzuć pomidory do wrzącej wody na 30 sekund, a następnie wstrząśnij w bardzo zimnej wodzie. Obierz skórę z dala od ciała.
Pomidory przeciąć na pół, a nasiona wycisnąć z miąższu.
Włożyć miąższ pomidora do robota kuchennego i blitz aż będzie gładki.
W średnim rondlu rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Dodać szalotki i czosnek, i podsmażyć, mieszając często, aż miękkie i pachnące: o 3 protokół.
Dodać Piment D ' Espelette i wymieszać z gorącym olejem.
Dodać przecier pomidorowy, dobrze doprawić solą i gotować na średnim ogniu, odsłoniętym, przez 15 minut.
Dodaj liście mięty i bazylii i gotuj na małym ogniu przez ostatnie 15 minut.
Podczas gotowania sosu przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia. Gdy sos ma około 10 minut w lewo, upuść penne do wody, i gotować, aż al dente.
Odcedzić makaron i dodać penne i sos do większej z dwóch garnków. Gotować razem na średnim ogniu, ciągle mieszając, przez kolejną minutę lub dwie, aż makaron wchłonie część sosu.