Francuski w mgnieniu oka: Penne z Piment d ' Espelette

Francuski w mgnieniu oka: Penne z Piment d ' Espelette
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc daj francuski w mgnieniu oka: Penne z Piment d ' Espelette spróbuj. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 506 kalorii, 17g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 35 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz Bazyl, miętę, penne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Pikantny Popcorn z Piment D ' Espelette i migdałami Marconan, Grillowany łosoś z czarną fasolą i majonezem Piment D ' Espelette, oraz Grillowany łosoś z czarną fasolą i majonezem Piment D ' Espelette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby obrać pomidory, rdzeń je i narysuj X w skórze na dnie pomidora czubkiem ostrego noża do parkowania. Wrzuć pomidory do wrzącej wody na 30 sekund, a następnie wstrząśnij w bardzo zimnej wodzie. Obierz skórę z dala od ciała.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Pomidory przeciąć na pół, a nasiona wycisnąć z miąższu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
3
Włożyć miąższ pomidora do robota kuchennego i blitz aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
W średnim rondlu rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Dodać szalotki i czosnek, i podsmażyć, mieszając często, aż miękkie i pachnące: o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
6
Dodać Piment D ' Espelette i wymieszać z gorącym olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
7
Dodać przecier pomidorowy, dobrze doprawić solą i gotować na średnim ogniu, odsłoniętym, przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
8
Dodaj liście mięty i bazylii i gotuj na małym ogniu przez ostatnie 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
9
Podczas gotowania sosu przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia. Gdy sos ma około 10 minut w lewo, upuść penne do wody, i gotować, aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
PennePenne
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
10
Odcedzić makaron i dodać penne i sos do większej z dwóch garnków. Gotować razem na średnim ogniu, ciągle mieszając, przez kolejną minutę lub dwie, aż makaron wchłonie część sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
PennePenne
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
11
Serwuj od razu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia59
Magazyn