Francuski w mgnieniu oka: chrupiący łosoś z soczewicą du Puy i Creme Fraîche z musztardą
Francuski w mgnieniu oka: chrupiący łosoś z soczewicą du Puy i Creme Fraîche z musztardą może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. To danie główne ma 634 kalorie, 45g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Na $5.4 za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę zbożową, soczewicę du puy, świeżo płaską pietruszkę liściową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć creme fraiche można śledzić to danie główne z Ciasto Brzoskwiniowo-Kremowe Fraiche jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj French in a Flash: Chaussons aux Pommes with Cinnamon Creme Fraîche, Francuski w mgnieniu oka: Creme Fraîche babeczki z lukrem Prowansalsko-lawendowym, oraz Francuski w mgnieniu oka: Bernadette ' s Poisson à la Crème dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zacznij od robienia soczewicy. Na średnim ogniu podsmażamy marchewkę i szalotkę w 1 łyżce oliwy z oliwek. Przyprawić liśćmi tymianku, solą i pieprzem i gotować przez 5 minut, aż będą pocić się i miękkie i pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Ząbków Czosnku
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Soczewica
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2
Dodać soczewicę i ponownie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Soczewica
3
Zwiększyć ciepło do wysokiej, i wlać białe wino. Wymieszać i gotować, aż wino się wchłonie.
Dodać bulion lub wodę. Przykryć i doprowadzić do wrzenia. Gdy woda się zagotuje, zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj i gotuj przez około 25 minut, aż soczewica będzie miękka, ale nadal będzie miała dobry kęs i utrzyma swój kształt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soczewica
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
5
Odcedzić nadmiar płynu i wymieszać z pozostałą 1 łyżką oliwy z oliwek i natką pietruszki. Dostosuj przyprawy w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
6
W przypadku łososia filety doprawić solą i pieprzem po obu stronach, a następnie pomalować miękkim masłem po stronie skóry łososia. Używaj tego wszystkiego, nawet jeśli wygląda na przesadne. To właśnie sprawia, że skóra jest tak chrupiąca i doskonała.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
7
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu i dodać 2 łyżki oliwy z oliwek. Kiedy mieni się, ostrożnie dodaj łososia, skórkę do dołu. Będzie trochę rozpryskiwać, więc Wrzuć łososia do garnka powoli i z dala od Ciebie. Gotować przez 5 minut, następnie odwrócić i gotować przez 3 minuty, lub aż osiągniesz pożądaną doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
8
Podczas gdy łosoś gotuje, przygotować musztardowy crème fraîche. Wymieszać Creme fraîche, 2 musztardy i skórkę cytrynową, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Creme Fraiche
Srebrne Nonpareile
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
9
Aby podać to danie, łyżka kopiec soczewicy na talerzu, a okoń łososia na wierzchu. Łyżka crème fraîche na gorącej ryby, i niech stopi się w filecie i soczewicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme Fraiche
Soczewica
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki