Francuski w mgnieniu oka: Allumettes z Pistou

Francuski w mgnieniu oka: Allumettes z Pistou
Przepis francuski w mgnieniu oka: Allumettes z Pistou może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 14 i kosztuje 49 centów za porcję. Ta przystawka ma 58 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 25 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz liście bazylii, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Francuski W Mgnieniu Oka: Tilapia Z Estragonem Pistou, Francuski w mgnieniu oka: makaron ze słodkim groszkiem Pistou i Chèvre, oraz Francuski w mgnieniu oka: Tagliatelle z kwiatkiem cukinii Pistou dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ciasto do pizzy umieścić w dużej misce lekko nasmarowane oliwą z oliwek. Przykryj wilgotnym ręcznikiem papierowym (nie dotykając ciasta) i przykryj suchym ręcznikiem kuchennym. Pozostawić do siedzenia w ciepłym miejscu i dowód na 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 218°. zrób pistou, pulsując czosnkiem w robocie kuchennym, aż drobno posiekasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Dodać bazylii i orzeszków piniowych i pulsować, aż drobno posiekane. Po uruchomieniu maszyny strumień w oliwie z oliwek. Zeskrobać boki i ponownie pulsować, Aby włączyć. Doprawić solą i pieprzem, dodać ser. Puls do połączenia. Powinno być 3/4 szklanki pistou. Łyżkę do małej miski i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Rozwałkować ciasto na powierzchni mąki na 16-calowy na 7-calowy prostokąt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
5
Rozprowadzić 1/4 szklanki pistou na jednej stronie ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
6
Ciasto pokroić w długie pasma 1/2 cala. Twist kilka razy i umieścić na 2 pergaminu wyłożone blachy do pieczenia. Lekko umyj blaty allumettes oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Piec 20 do 25 minut, obracając patelnie w piekarniku, aż złoty i chrupiące. Spoko na stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Podawać w słoiczkach z dżemem.
Składniki, których będziesz potrzebować
DżemDżem
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia7
Magazyn