Francuski w mgnieniu oka: Allumettes z Pistou
Przepis francuski w mgnieniu oka: Allumettes z Pistou może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 14 i kosztuje 49 centów za porcję. Ta przystawka ma 58 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 25 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz liście bazylii, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Francuski W Mgnieniu Oka: Tilapia Z Estragonem Pistou, Francuski w mgnieniu oka: makaron ze słodkim groszkiem Pistou i Chèvre, oraz Francuski w mgnieniu oka: Tagliatelle z kwiatkiem cukinii Pistou dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciasto do pizzy umieścić w dużej misce lekko nasmarowane oliwą z oliwek. Przykryj wilgotnym ręcznikiem papierowym (nie dotykając ciasta) i przykryj suchym ręcznikiem kuchennym. Pozostawić do siedzenia w ciepłym miejscu i dowód na 2 godziny.
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 218°. zrób pistou, pulsując czosnkiem w robocie kuchennym, aż drobno posiekasz.
Dodać bazylii i orzeszków piniowych i pulsować, aż drobno posiekane. Po uruchomieniu maszyny strumień w oliwie z oliwek. Zeskrobać boki i ponownie pulsować, Aby włączyć. Doprawić solą i pieprzem, dodać ser. Puls do połączenia. Powinno być 3/4 szklanki pistou. Łyżkę do małej miski i odstawić.
Rozwałkować ciasto na powierzchni mąki na 16-calowy na 7-calowy prostokąt.
Rozprowadzić 1/4 szklanki pistou na jednej stronie ciasta.
Ciasto pokroić w długie pasma 1/2 cala. Twist kilka razy i umieścić na 2 pergaminu wyłożone blachy do pieczenia. Lekko umyj blaty allumettes oliwą z oliwek.
Piec 20 do 25 minut, obracając patelnie w piekarniku, aż złoty i chrupiące. Spoko na stojaku.
Podawać w słoiczkach z dżemem.