Francuski Dip Cebulowy

Francuski Dip Cebulowy
Francuski Dip cebulowy może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 2,35 zł za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, która serwuje 3. Jedna porcja zawiera 1005 kalorii, 6G białka, oraz 99g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. 9 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sól selerową, śmietanę, worcestershire i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Francuski Dip Cebulowy # SundaySupper, Słodki Vidalian Dip Cebulowy, oraz Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W dużej patelni saute na małym ogniu, dodać olej i masło. Gdy masło jest stopiony, dodać cebulę i saute mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor brązowy i karmelizowane, o 35 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać szalotki i trochę soli i saute przez 15 minut więcej, aż cebula i szalotki są ciemnobrązowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Wyjąć z ognia i ostudzić przez 5 do 6 minut, a następnie posiekać na kawałki 1/4 cala. Odstawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
5
W międzyczasie, w średniej misce, połączyć śmietanę, majonez, sól selera, Worcestershire, sól i pieprz. Wchodzisz w mieszaninie cebuli. Schłodzić co najmniej 1 godzinę lub przez noc,przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Sól SelerowaSól Selerowa
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia6
Magazyn