Francuski Chleb nadziewany wołowiną może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 93 centy za porcję. Jedna porcja zawiera 266 kalorii, 13g białka, oraz 7G tłuszczu. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś pieprz, płatki pietruszki, łodygi i kawałki grzybów oraz kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 59%. Ten wynik jest całkiem dobry. Podobne przepisy obejmują Chleb Francuski Faszerowany Wołowiną, Faszerowany Chleb Francuski, oraz Faszerowany Chleb Francuski.
Instrukcje
1
Na dużej patelni gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso nie będzie już różowe; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę