Francuski Chleb faszerowany wołowiną

Francuski Chleb faszerowany wołowiną
Francuski Chleb nadziewany wołowiną może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 93 centy za porcję. Jedna porcja zawiera 266 kalorii, 13g białka, oraz 7G tłuszczu. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś pieprz, płatki pietruszki, łodygi i kawałki grzybów oraz kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 59%. Ten wynik jest całkiem dobry. Podobne przepisy obejmują Chleb Francuski Faszerowany Wołowiną, Faszerowany Chleb Francuski, oraz Faszerowany Chleb Francuski.

Instrukcje

1
Na dużej patelni gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso nie będzie już różowe; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodać ziemniaki, zupę, pieczarki, pietruszkę, czosnek w proszku, paprykę i sos z ostrej papryki; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
3
Tymczasem bochenek chleba pokroić na pół wzdłuż. Wydrążone dno bochenka, pozostawiając 3/4-in. skorupa; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
4
Wyjęty chleb umieścić w blenderze; przykryć i przetworzyć, aż się pokruszy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Dodaj 1 szklankę okruchów do mieszanki wołowej (zachowaj pozostałe okruchy do innego użycia). Wymieszać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
6
Łyżka mieszanki wołowej do skorupki chleba; wymień wierzch chleba. Zawiń w wytrzymałą folię; umieść na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
7
Piec w temperaturze 350° przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
8
Odstawić na 5 minut przed krojeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Magazyn