Francuski bochenek cheeseburgera

Francuski bochenek cheeseburgera
Przepis na francuski bochenek cheeseburgera można przygotować w około 50 minut . Z tego przepisu składa się 6 porcji zawierających 229 kalorii , 10 g białka i 7 g tłuszczu każda. Za 85 centów za porcję ten przepis pokrywa 11% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako hor d'oeuvre. Udaj się do sklepu i kup chrupiący bochenek, białko jaja, mąkę i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Niewiele osób tak naprawdę lubiło to amerykańskie danie. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 34% wyniku , co jest raczej złym wynikiem. Podobne przepisy to Cheeseburger Loaf , Cheeseburger Meat Loaf i Cheeseburger Meat Loaf .

Instrukcje

1
Na dużej patelni podsmaż wołowinę, cebulę i pieprz na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
2
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej. Wymieszaj mąkę, musztardę i ketchup; odłożyć na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
3
Rozwałkuj ciasto zaczynając od szwu. Wklep w 14-calowy. x 12 cali prostokąt. Nałóż mieszaninę mięsną wzdłuż środka ciasta; posypać plasterkami sera. Przesuń długie boki ciasta na środek nad nadzieniem; ścisnąć szew, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Połóż łączeniem do dołu na blasze do pieczenia pokrytej sprayem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
5
Posmarować białkiem jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
6
Posypać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
7
Ostrym nożem wykonaj ukośne nacięcia w górnej części bochenka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
8
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
9
Podawać na ciepło.

Polecane wino: Merlot, Malbec, Zinfandel

Cheeseburger świetnie komponuje się z Merlotem, Malbecem i Zinfandelem. Merlot będzie w zupełności odpowiedni do klasycznego burgera ze standardowymi dodatkami. Odważniejsze dodatki wymagają odważniejszych win, takich jak malbec lub pieprzny zinfandel. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest St. Francis Reserve Merlot. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.
Rezerwat św. Franciszka Merlot
Rezerwat św. Franciszka Merlot
Rezerwat św. Franciszka Merlot jest produkowany i uprawiany wyłącznie na 20-akrowej działce położonej w sercu winnicy posiadłości w dolinie Sonoma. Gleba jest charakterystyczna, dobrze przepuszczalna, z wierzchnią warstwą skał, żwiru i gliny, która daje niewielkie ilości winogron z jednej winorośli i doskonałą koncentrację owoców. Chłodny mikroklimat winnicy łagodzony jest przez bryzę znad Pacyfiku i Zatoki San Francisco i charakteryzuje się porannymi i wieczornymi mgłami. Te niskie temperatury w nocy mają kluczowe znaczenie dla rozwoju złożonych owoców najwyższej jakości. Winorośle są nawadniane kroplowo, a korony przerzedza się poprzez usuwanie liści z winorośli, aby zwiększyć ekspozycję na słońce, koncentrując kolor i smak. Zbiór zwykle przypada na okres od połowy września do końca października. Owoce zbierane są ręcznie i rozdrabniane w zbiornikach ze stali nierdzewnej o kontrolowanej temperaturze. Fermentacja trwa od 8 do 15 dni. Różne partie są umieszczane w nowych i rocznych beczkach z francuskiego i amerykańskiego dębu i pozostają oddzielne przez 24-30 miesięczny okres dojrzewania. Następnie mieszankę montuje się. Butelkowanie odbywa się bez klarowania i filtracji, a wino jest przechowywane od dziewięciu do dziesięciu miesięcy przed wypuszczeniem na rynek.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn