Francuska zupa cebulowa III

Francuska zupa cebulowa III
Przepis francuska zupa cebulowa III może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.25 za porcję. Jedna porcja zawiera 350 kalorii, 15g białka, oraz 14g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz cebulę, chleb, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 35%. Spróbuj Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej, Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette, oraz Crockpot francuska zupa cebulowa z serowym tostem francuskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Oddzielić pokrojoną cebulę na pojedyncze pierścienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W średnim sosie pan podsmażyć cebulę na maśle do miękkości, około 20 protokół. Wymieszać z mąką i stopniowo dodawać bulion i wodę. Doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CebulaCebula
BulionBulion
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SOSSOS
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Tymczasem tosty francuskie kromki chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb FrancuskiChleb Francuski
TostyTosty
4
Chleb tostowy umieścić w miseczkach do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wlać mieszaninę zupy na chleb i posypać parmezanem i serem szwajcarskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser SzwajcarskiSer Szwajcarski
ParmezanParmezan
ChlebChleb
ZupaZupa
6
Piec przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Bordeaux, Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników), Biały Bordowy

Francuski świetnie komponuje się z Bordeaux, szampanem i białym bordo. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur
Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur
Piękny, błyszczący i elegancki Rubin ??kolor. Bogaty i mocny nos czerwonych owoców, z nutami wanilii i tostów. Delikatny na podniebieniu, drzewny, z aromatami lukrecji i czerwonych owoców, drobno przyprawiony, z długim i taninowym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn