Francuska Soczewica Z Karmelizowanym Korzeniem Selera I Pietruszką

Francuska Soczewica Z Karmelizowanym Korzeniem Selera I Pietruszką
Francuska soczewica z karmelizowanym korzeniem selera i pietruszką jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 217 kalorii. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek, grubej soli i pieprzu, pietruszki z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 56 minut. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Przyprawiona wieprzowina z przecierem z korzenia selera i soczewicą, Przyprawiona Wieprzowina Z Przecierem Z Korzenia Selera I Soczewicą, oraz Prażony korzeń selera z kminkiem i pietruszką.
TrudnośćŚredni
Gotowe W56 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn