Francuska miska cebulowo-wołowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 480 kalorii, 37g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 4,91 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś 2 łyżeczki tymianku, bulion z kurczaka mniej sodu, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Francuski Strudel Cebulowo-Wołowy, Francuska cebula wołowa polędwica dla dwojga, oraz Francuska Cebula Wołowina Stroganoff dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 5 składników w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym. Zapiekać i marynować w lodówce od 1 do 4 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
2
Roztopić masło w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
3
Dodać cebulę i cukier, i gotować 10 minut lub aż złoty kolor, często mieszając. Zmniejszyć ciepło do średniego. Przykryć i gotować 10 minut, często mieszając. Wymieszać mąkę z mieszanką cebuli i gotować, odsłonięte, 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Pasek Skórki Cytrynowej
4
Dodaj wodę, wino, bulion i consomm, mieszając trzepaczką. Doprowadzić do wrzenia; częściowo przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut.