Francuska Miska Cebulowo-Wołowa

Francuska Miska Cebulowo-Wołowa
Francuska miska cebulowo-wołowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 480 kalorii, 37g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 4,91 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś 2 łyżeczki tymianku, bulion z kurczaka mniej sodu, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Francuski Strudel Cebulowo-Wołowy, Francuska cebula wołowa polędwica dla dwojga, oraz Francuska Cebula Wołowina Stroganoff dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 5 składników w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym. Zapiekać i marynować w lodówce od 1 do 4 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
2
Roztopić masło w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
3
Dodać cebulę i cukier, i gotować 10 minut lub aż złoty kolor, często mieszając. Zmniejszyć ciepło do średniego. Przykryć i gotować 10 minut, często mieszając. Wymieszać mąkę z mieszanką cebuli i gotować, odsłonięte, 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
4
Dodaj wodę, wino, bulion i consomm, mieszając trzepaczką. Doprowadzić do wrzenia; częściowo przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
Dodaj mieszaninę wołowiny, Worcestershire, pieprz, i sól; gotować, odkryte, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
6
Umieść makaron w każdej z 6 dużych misek; top z mieszaniny bulionu, grzanki, i ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o

Składniki

22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuudziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)udziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)298opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgebeef consommébeef consommé1Batoniki toffi Heathz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegorący gotowany makaron soba (około 8 uncji niegotowanego makaronu gryczanego)gorący gotowany makaron soba (około 8 uncji niegotowanego makaronu gryczanego)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino454opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgebeztłuszczowy, mniej sodowy bulion z kurczakabeztłuszczowy, mniej sodowy bulion z kurczaka32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzumąka uniwersalnamąka uniwersalna1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegrzanki o smaku czosnkowymgrzanki o smaku czosnkowym4ząbki czosnku, rozgniecioneząbki czosnku, rozgniecione57opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudge1/2 szklanki rozdrobnionego sera Gruyère lub Jarlsberg1/2 szklanki rozdrobnionego sera Gruyère lub Jarlsberg1Średnia żółta cebula, posiekanacebula pokrojona pionowo (ok. 3 cebule)cebula pokrojona pionowo (ok. 3 cebule)0Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych680opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgestek z polędwicy bez kości, cienko pokrojonystek z polędwicy bez kości, cienko pokrojony11 łyżka suszonego oreganomasło lub margaryna w sztyfciemasło lub margaryna w sztyfcie1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreopasek skórki cytrynowejpasek skórki cytrynowej7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 pasek skórki z cytryny1 pasek skórki z cytryny11 łyżka suszonego oreganoSos WorcestershireSos Worcestershire2Batoniki toffi Heathposiekany świeży lub 1/2 łyżeczki suszonego tymiankuposiekany świeży lub 1/2 łyżeczki suszonego tymianku
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia55
Magazyn