Francuska Miska Cebulowo-Wołowa

Francuska Miska Cebulowo-Wołowa
Francuska miska cebulowo-wołowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 480 kalorii, 37g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 4,91 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś 2 łyżeczki tymianku, bulion z kurczaka mniej sodu, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Francuski Strudel Cebulowo-Wołowy, Francuska cebula wołowa polędwica dla dwojga, oraz Francuska Cebula Wołowina Stroganoff dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 5 składników w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym. Zapiekać i marynować w lodówce od 1 do 4 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
2
Roztopić masło w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
3
Dodać cebulę i cukier, i gotować 10 minut lub aż złoty kolor, często mieszając. Zmniejszyć ciepło do średniego. Przykryć i gotować 10 minut, często mieszając. Wymieszać mąkę z mieszanką cebuli i gotować, odsłonięte, 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
4
Dodaj wodę, wino, bulion i consomm, mieszając trzepaczką. Doprowadzić do wrzenia; częściowo przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
5
Dodaj mieszaninę wołowiny, Worcestershire, pieprz, i sól; gotować, odkryte, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
6
Umieść makaron w każdej z 6 dużych misek; top z mieszaniny bulionu, grzanki, i ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia55
Magazyn