Francuska fasolka szparagowa z masłem i ziołami

Francuska fasolka szparagowa z masłem i ziołami
Francuska fasolka szparagowa z masłem i ziołami zajmuje mniej więcej 25 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 123 kalorie, 3G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 575 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Świetnie sprawdza się jako dodatek do dań śródziemnomorskich. Udaj się do sklepu i odebrać zieloną fasolkę, kliny cytryny, liście tymianku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, lacto ovo wegetariańskie i primal dieta. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) spoonacular wynik 0%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Fasolka szparagowa z ziołami, Fasolka Szparagowa Z Pancettą, Czosnkiem I Ziołami, oraz Duszona biała fasola z Zielonym Chile i ziołami.

Instrukcje

1
Blanszować fasolkę szparagową: doprowadzić duży garnek słonej wody do wrzenia. Przygotuj dużą miskę z lodowatą wodą. Gotować fasolę przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Zanurz je w lodowatej wodzie, aby zatrzymać gotowanie i ustawić kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Fasolę odcedzić i osuszyć na ściereczce lub ręczniku papierowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
4
Cebula smażona: 
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Rozgrzać masło na średnim ogniu w dużej patelni sauté. Gotować cebulę, aż półprzezroczyste, o 2-3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
1
Dodać fasolkę szparagową i smażyć przez 2-3 minuty, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
2
Dodaj przyprawy: 
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać wszystkie zioła i trochę soli i pieprzu i wrzucić do połączenia. Gotować przez 1 minutę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
4
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej, z cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn