Francuska Endywia Z Majonezem Selerowym, Sztucznym Mięsem Kraba I

Francuska Endywia Z Majonezem Selerowym, Sztucznym Mięsem Kraba I
Francuska endywia z majonezem Selerowym, sztucznym mięsem kraba i jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 1 porcją. To danie główne ma 488 kalorii, 18g białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Na 2,68 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz belgijską endywię, seler, rodzynki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać rodzynki, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding ryżowy z rodzynkami i cynamonem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Seler Endive Slaw, Sałatka Z Endywii I Selera Z Winegretem Z Kopru Włoskiego, oraz Kremowa duszona cykoria / endywia belgijska i seler z groszkiem.

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Francuski w menu? Spróbuj sparować z Bordeaux, szampanem i białym burgundem. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Jedno wino, którego można spróbować to Calvet Cremant de Bordeaux Brut rosé. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Calvet Cremant de Bordeaux Brut Rose
Calvet Cremant de Bordeaux Brut Rose
Genialny łososiowy kolor z eleganckim nosem malin i cassis. Bardzo drobne i trwałe, punktowe pęcherzyki, które drażnią usta i piękne wykończenie ostrych, okrągłych, owocowych smaków. Ciesz się Calvet Brut Rose w dowolnym momencie jako aperitif, mieszanka koktajli, libacja brunch lub na dowolny powód do świętowania.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia20
Magazyn