Francuska Endywia Z Majonezem Selerowym, Sztucznym Mięsem Kraba I

Francuska Endywia Z Majonezem Selerowym, Sztucznym Mięsem Kraba I
Francuska endywia z majonezem Selerowym, sztucznym mięsem kraba i jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 1 porcją. To danie główne ma 488 kalorii, 18g białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Na 2,68 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz belgijską endywię, seler, rodzynki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać rodzynki, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding ryżowy z rodzynkami i cynamonem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Seler Endive Slaw, Sałatka Z Endywii I Selera Z Winegretem Z Kopru Włoskiego, oraz Kremowa duszona cykoria / endywia belgijska i seler z groszkiem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia20
Magazyn