Francuska Czerwona Zupa Cebulowa

Francuska Czerwona Zupa Cebulowa
Francuska zupa z czerwonej cebuli może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na $3.45 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 499 kalorii, 18g białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz grubo manchego, ziarna pieprzu, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej, Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette, oraz Crockpot francuska zupa cebulowa z serowym tostem francuskim.

Instrukcje

1
Doprowadzić bulion, wodę, przyprawy i 1/2 łyżeczki soli do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
BulionBulion
WodaWoda
SólSól
2
Zdjąć z ognia i niech strome 15 minut.
3
Tymczasem cebulę ugotować w oleju z 1/4 łyżeczki soli w ciężkim średnim garnku na średnim ogniu, przykrytym, mieszając od czasu do czasu, aż będzie głęboko złoty, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Dodać wino i gotować, odkryte, aż zredukowane do 2 łyżki, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
5
Odcedzić bulion przez sito do mieszanki cebuli i energicznie gotować na wolnym ogniu, odkryte, 10 minut. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
6
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
7
Zupa z kadzi do 4 misek żaroodpornych ustawionych w 4-stronnej patelni z blachy.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
ChochlaChochla
PatelniaPatelnia
8
Na wierzch ułożyć plasterki bagietki i posypać 1/2 szklanki sera. Broil o 6 cali od ciepła, aż ser topi się i bulgotanie, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
SerSer

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Bordeaux, szampan i biały Burgundy to świetny wybór dla Francuzów. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Domaines Barons de Rothschild Reserve Speciale Bordeaux Blanc z 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Domaines Barons de Rothschild Reserve Speciale Bordeaux Blanc
Domaines Barons de Rothschild Reserve Speciale Bordeaux Blanc
Mieszanka 60% Semillon i 40% Sauvignon Blanc.Krystalicznie czysty słomkowo-żółty kolor. Nos jest mocny i aromatyczny, z dominującymi egzotycznymi aromatami (cytrusy, liczi) Sauvignon Blanc. Pełny atak na podniebienie, rozwijając żywy świeży smak z intensywnymi aromatami grejpfruta i limonki na finiszu. Zarówno żywe, jak i pełne smaku.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn