Football Cake Pops and Brownies
Przepis Piłka nożna Ciasto Pops i Brownies może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 1 godzina i 1 minuta. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 221 kalorii. Ten przepis służy 45. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z ciasteczkowego szaleństwa ma 40 fanów. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz kije, betty crocker potrójne ciasto czekoladowe mix, małe torebki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Football Cake Pops, Murzynki Piłkarskie, oraz Spiked Football Brownies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj ciasto zgodnie z zaleceniami, używając ilości jaj, oleju i wody zaznaczonych na pudełku.
Niech ostygnie całkowicie.Ciasto pokruszyć w dużej misce. Wymieszać tyle lukier tak, że mieszanina może być kształtowane w kulki. To może się różnić, więc zamiast podać dokładną ilość powiem, że użyłem około ¾ puszki 15 oz.Linia duży arkusz cookie lub kilka płyt z pergaminem. Zgarnij małe kulki mieszanki i uformuj piłki. To wymaga praktyki. Zacząłem od cyklinera i tak jakby uszczypnąłem końce, żeby zrobić Trójkąty. Schłodzić piłki przez kilka godzin. Będziesz mógł je trochę dotknąć przed zanurzeniem, ponieważ schłodzone piłki są łatwiejsze do ukształtowania.Wyjmij je z lodówki i uformuj dowolną z nieregularnych piłek w lepsze piłki.Rozpuścić niewielką ilość czekolady. Dip końce patyków do czekolady i poke czekolady zanurzone kij do piłki nożnej. Szybko połóż go na talerzu w zamrażarce. Kontynuuj, aż wszystkie piłki są na kijach. Zamrażać przez kilka godzin lub do momentu, gdy piłki na kijach będą ładne i wytrzymałe.Teraz czas na zabawę! Roztopić topione wióry w górnej części podwójnego kotła lub tygla czekolady. Ostrożnie zanurzyć mrożone ciasto wyskakuje i tap off wszelkie nadmiar czekolady.Postawić je na stojaku na ciasto lub pokroić patyczki w Styropian i włożyć do lodówki, aby chill.To zrobić sznurowanie, roztopić trochę białej czekolady w kuchence mikrofalowej. Łyżka go do worka dekoracyjnego Wilton i niech ostygnie na minutę, więc nie jest zbyt gorąco i cieknące. Odetnij końcówkę z torby i ostrożnie wypuść sznurowanie. Jeśli masz trudności z rozpuszczoną białą czekoladą, możesz zamiast tego użyć lukru królewskiego. Jednak biała czekolada trzyma się lepiej po zapakowaniu.Powrót wyskakuje do lodówki. Kiedy są bardzo twarde, weź mały kawałek zielonego kartonu, złóż go na pół i zrób wycinek w środku, aby mieć cięcie. Przebij kij. Teraz załóż torbę na pop i związać go z twist tye.