Football Cake Pops and Brownies

Football Cake Pops and Brownies
Przepis Piłka nożna Ciasto Pops i Brownies może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 1 godzina i 1 minuta. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 221 kalorii. Ten przepis służy 45. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z ciasteczkowego szaleństwa ma 40 fanów. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz kije, betty crocker potrójne ciasto czekoladowe mix, małe torebki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Football Cake Pops, Murzynki Piłkarskie, oraz Spiked Football Brownies dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj ciasto zgodnie z zaleceniami, używając ilości jaj, oleju i wody zaznaczonych na pudełku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
Niech ostygnie całkowicie.Ciasto pokruszyć w dużej misce. Wymieszać tyle lukier tak, że mieszanina może być kształtowane w kulki. To może się różnić, więc zamiast podać dokładną ilość powiem, że użyłem około ¾ puszki 15 oz.Linia duży arkusz cookie lub kilka płyt z pergaminem. Zgarnij małe kulki mieszanki i uformuj piłki. To wymaga praktyki. Zacząłem od cyklinera i tak jakby uszczypnąłem końce, żeby zrobić Trójkąty. Schłodzić piłki przez kilka godzin. Będziesz mógł je trochę dotknąć przed zanurzeniem, ponieważ schłodzone piłki są łatwiejsze do ukształtowania.Wyjmij je z lodówki i uformuj dowolną z nieregularnych piłek w lepsze piłki.Rozpuścić niewielką ilość czekolady. Dip końce patyków do czekolady i poke czekolady zanurzone kij do piłki nożnej. Szybko połóż go na talerzu w zamrażarce. Kontynuuj, aż wszystkie piłki są na kijach. Zamrażać przez kilka godzin lub do momentu, gdy piłki na kijach będą ładne i wytrzymałe.Teraz czas na zabawę! Roztopić topione wióry w górnej części podwójnego kotła lub tygla czekolady. Ostrożnie zanurzyć mrożone ciasto wyskakuje i tap off wszelkie nadmiar czekolady.Postawić je na stojaku na ciasto lub pokroić patyczki w Styropian i włożyć do lodówki, aby chill.To zrobić sznurowanie, roztopić trochę białej czekolady w kuchence mikrofalowej. Łyżka go do worka dekoracyjnego Wilton i niech ostygnie na minutę, więc nie jest zbyt gorąco i cieknące. Odetnij końcówkę z torby i ostrożnie wypuść sznurowanie. Jeśli masz trudności z rozpuszczoną białą czekoladą, możesz zamiast tego użyć lukru królewskiego. Jednak biała czekolada trzyma się lepiej po zapakowaniu.Powrót wyskakuje do lodówki. Kiedy są bardzo twarde, weź mały kawałek zielonego kartonu, złóż go na pół i zrób wycinek w środku, aby mieć cięcie. Przebij kij. Teraz załóż torbę na pop i związać go z twist tye.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 1 m.
Porcje45
Ocena Zdrowia0
Magazyn