Food Styling Challenge / Słodowany tort czekoladowy z nadzieniem z pianki tostowej
Food Styling Challenge / Malted Chocolate Cake with Tosted Marshmallow Filling might be just the deser you are looking for. Ten przepis służy 14 i kosztuje $1.1 za porcję. Jedna porcja zawiera 428 kalorii, 4G białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 6423 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz puszyste pianki, czekoladę, ovaltine classic i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sześciowarstwowe ciasto czekoladowe z nadzieniem z pianki tostowej i polewą czekoladową Słodowaną, Sześciowarstwowe ciasto czekoladowe z nadzieniem z Pianki i polewą czekoladową, oraz Ciasto czekoladowe z pieczonym nadzieniem z Pianki i lukrem z ciasta Ciastkarskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak na środku piekarnika i podgrzej piekarnik do 177°. masło dwie 9x2-calowe okrągłe patelnie na ciasto i ułóż każdą z pergaminem. Pergamin posmarować masłem, następnie obsypać mąką, należy poklepać nadmiar mąki.Roztopić masło w kuchence mikrofalowej.
Dodać ciasto mix, jajka i wodę do masła w dużej misce do mieszania.
Wymieszać na niskim poziomie przez 1 min. Następnie wymieszać na średniej wysokości przez 1 min. Podziel ciasto równomiernie między przygotowane Patelnie.
Piec przez 25-29 minut, aż wykałaczka włożona w środek każdego ciasta wyjdzie czysta. Schłodzić na stojakach przez 10 minut. Odwróć ciasta na stojaki, Usuń pergamin i całkowicie ostudź.Ustaw piekarnik do pieczenia i umieść stojak w najniższej części piekarnika.Wyłożyć blachę do pieczenia folią aluminiową i spryskać sprayem zapobiegającym przywieraniu.
Umieścić pianki w środku blachy do pieczenia i pieczenia w piekarniku, oglądać, aż złoty kolor i stopić (o 2 protokół).
Wyjmij patelnię z piekarnika i ostrożnie Przerzuć pianki na drugą stronę i smażyć na brązowo (1-2 min).
Wyjąć z piekarnika i ustawić aside.In miska miksera stojak, połączyć masło i cukier na jedną minutę za pomocą mocowania wiosła.
Dodaj wanilię i ubijaj przez 3 minuty na średniej wysokości.
Dodać puszyste Pianki i tosty Pianki i wymieszać na niskim przez 1 minutę. Rozbij czekoladę do bezpiecznej miski mikrofalowej i rozpuść ją w kuchence mikrofalowej w 30-sekundowych odstępach. Mieszać po każdych 30 sekundach, aż do całkowitego rozpuszczenia. Odstawić do ostygnięcia
Połącz masło i cukier w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek.
Dodać Ovaltine, wanilia i sól i wymieszać na niskie 1-2 minut, aż dobrze połączyć. Zeskrobać boki i dodać roztopioną czekoladę, ubijać przez 2 minuty na średnim poziomie, następnie powoli dodawać śmietanę ubijającą na średnim poziomie przez 1 minutę.Umieść jedną warstwę ciasta na płaskim talerzu lub stojaku na ciasto wyłożonym paskami woskowanego papieru, aby utrzymać go w czystości podczas polewania. Wierzchnią warstwę nadzieniem z prażonej pianki, równomiernie rozprowadzając szpatułką przesuniętą do krawędzi ciasta. Wierzch drugą warstwą ciasta.Wierzch i boki ciasta ze Słodowanym polewą czekoladową za pomocą szpatułki offsetowej.
Usuń woskowane paski papieru i ciesz się szklanką zimnego mleka!