Fontal Polenta z pieczarkami Sauté
Fontal Polenta z pieczarkami Sauté może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.93 za porcję. Jedna porcja zawiera 384 kalorie, 17g białka, oraz 19g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś bulion warzywny, sól, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mleko o niskiej zawartości tłuszczu, można śledzić to danie główne z Solony Karmelowy Brownie Milkshake jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Serowa Polenta z pieczarkami Sauté, Miękka Polenta z pieczarkami, oraz Kiełbasa I Chard Saute Z Polentą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na patelni na dużym ogniu.
Dodać grzyby; smażyć 4 protokół.
Dodaj zioła i czosnek; smażyć 1 minutę. Wymieszać 1/3 szklanki bulionu, sok, 1/8 łyżeczki soli i pieprzu.
Doprowadzić mleko i 1 1/2 szklanki bulionu do wrzenia. Wymieszać polentę; gotować 4 minuty, stale mieszając. Wymieszać połowę sera i 1/4 łyżeczki soli. Polentę podzielić na 4 zapiekane potrawy; dodać pozostały ser. Broil 5 minut. Wierzch każdej porcji z 1/2 szklanki pieczarek.