Przegrzebek, krewetki i Fondue rybne to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 59G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 623 kalorie. Ten przepis służy 6. Na $10.97 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz szalotki, czosnek, przegrzebki, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Fish & Scallop Chowder, Przegrzebek i koktajl krewetkowy, oraz Ceviche z krewetkami i przegrzebkami.
Instrukcje
1
Lekko posolić owoce morza i schłodzić w lodówce, aż będą gotowe do gotowania. Ułóż owoce morza na talerzu i udekoruj klinami cytryny i gałązkami kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin Cytrynowy
Kolendra
Owoce Morza
Sól
2
W średnim rondlu na średnim ogniu, rozgrzać oliwę z oliwek i podsmażyć szalotki, czosnek, i imbir do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Szalotka
Czosnek
Imbir
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Dodać wino, wodę i sól i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sól
Wino
4
Przelej do garnka do fondue i przynieś bulion na wolnym ogniu. Szaszłyk owoce morza na widelcach do fondue i gotować, aż po prostu już nie nieprzezroczyste, o 2 protokół. Zanurzyć w sosach.
Krewetki można łączyć z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.