Fondue z przegrzebków, krewetek i ryb

Fondue z przegrzebków, krewetek i ryb
Przegrzebek, krewetki i Fondue rybne to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 59G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 623 kalorie. Ten przepis służy 6. Na $10.97 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz szalotki, czosnek, przegrzebki, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Fish & Scallop Chowder, Przegrzebek i koktajl krewetkowy, oraz Ceviche z krewetkami i przegrzebkami.

Instrukcje

1
Lekko posolić owoce morza i schłodzić w lodówce, aż będą gotowe do gotowania. Ułóż owoce morza na talerzu i udekoruj klinami cytryny i gałązkami kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
KolendraKolendra
Owoce MorzaOwoce Morza
SólSól
2
W średnim rondlu na średnim ogniu, rozgrzać oliwę z oliwek i podsmażyć szalotki, czosnek, i imbir do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SzalotkaSzalotka
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodać wino, wodę i sól i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
SólSól
WinoWino
4
Przelej do garnka do fondue i przynieś bulion na wolnym ogniu. Szaszłyk owoce morza na widelcach do fondue i gotować, aż po prostu już nie nieprzezroczyste, o 2 protokół. Zanurzyć w sosach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owoce MorzaOwoce Morza
BulionBulion
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
GarnekGarnek
5
artykuł var
6
Typ_27_data = {};
7
artykuł
8
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Krewetki można łączyć z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia51
Magazyn