Fondue z piwem i cheddarem

Fondue z piwem i cheddarem
Piwo i Fondue Cheddar może być tylko napojem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 74 kalorie, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i דל פחמימות,zne dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Jeśli masz amerykański ser, skrobię kukurydzianą, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Fondue Beer & Cheddar, Fondue z piwem i cheddarem, oraz Niemiecki Cheddar i Fondue Piwne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Spód i boki metalowego garnka do fondue * przetrzyj połówkami czosnku; wyrzuć czosnek. W garnku do fondue połącz piwo z bulionem. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
średnie Ciasto Dyniowe Każda)średnie Ciasto Dyniowe Każda)
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
W małej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać mieszaninę skrobi kukurydzianej w stałym strumieniu do mieszaniny piwa, mieszając za pomocą żaroodpornej gumowej szpatułki lub drewnianej łyżki. Gotować i mieszać, aż zgęstnieje i bąbelkami. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Stopniowo mieszaj rozdrobnione sery, mieszając po każdym dodaniu, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
4
Umieść garnek do fondue nad palnikiem do fondue.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
5
Podawać natychmiast z pożądanymi przedmiotami do zanurzenia. Włócznia z widelcem do fondue lub drewnianym szpikulcem; zanurz się w mieszaninie serów, wirując, aby pokryć. (Fondue zagęszcza się, gdy trzyma się palnika.) Sprawia, że 6 do 8 porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
6
Uwaga: Jeśli chcesz użyć ceramicznego garnka do fondue, przygotuj fondue w średnim rondlu, jak wyżej, krok po kroku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
7
Przenieść mieszaninę sera do ceramicznego garnka i kontynuować zgodnie z zaleceniami w kroku 3.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn