Fondue Krabowe

Fondue Krabowe
Jeśli 87 centów za porcję spada twój budżet, Fondue krabowe może być niesamowite pescatarian przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 28. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz wino, mięso krabowe, serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Fondue Krabowe, Fondue Z Serem Krabowym, oraz Pieczona Tilapia z sosem Fondue i Krabem.

Instrukcje

1
W rondlu 2-ćwiartkowym lub naczyniu do przetarcia podgrzewaj wszystkie składniki z wyjątkiem mięsa krabowego i chleba na średnim ogniu, stale mieszając, aż ser się rozpuści. Wymieszać z krabem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrabmeatCrabmeat
SerSer
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wlać do garnka do fondue lub chafing dish, aby utrzymać ciepło; dip utrzyma się przez 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Kostki chleba z widelcami do fondue; zanurzyć w fondue. (Jeśli fondue stanie się zbyt gęste, wymieszaj niewielką ilość wytrawnego białego wina lub mleka.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Wytrawne Białe WinoWytrawne Białe Wino
Kostki ChlebaKostki Chleba
MlekoMleko
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Hanna Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje28
Ocena Zdrowia4
Magazyn