Fondue Karmelowo-Jabłkowe

Fondue Karmelowo-Jabłkowe
Fondue karmelowo-jabłkowe może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 309 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.28 za porcję. Jest idealny do Halloween. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz jabłecznik, szczyptę mielonej gałki muszkatołowej, pół na pół i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Fondue Karmelowo-Jabłkowe, Karmelowo-Czekoladowe Fondue Jabłkowe, oraz Fondue Karmelowe.

Instrukcje

1
Umieścić cukierki i cydr w rondlu średnio ciężkich na średnim ogniu; gotować 12 minut lub aż cukierki stopić, często mieszając. Wymieszać w pół na pół i 4 składniki (pół na pół przez cynamon). Zmniejszyć ogień i gotować przez 15 minut, mieszając od czasu do czasu. Wyrzucić goździki i laskę cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
CydrCydr
GoździkiGoździki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wlać do garnka do fondue. Utrzymuj ciepło nad niskim płomieniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Podawać z klinami jabłkowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn