Azjatyckie Fondue to bezmleczne danie główne. Na 3,36 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 286 kalorii, 28g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz cukinię, rosół z kurczaka, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Czekoladowe Fondue & Swissmar Żeliwny Zestaw Do Fondue Giveaway, Family Fondue Night {Moje Ulubione Fondue + gratis!}, oraz Azjatycki Burger z kurczaka z pikantnym majonezem z trawy cytrynowej i marynowaną azjatycką sałatką dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na talerzu ułóż kurczaka, wołowinę, cukinię, paprykę i strąki grochu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Groszek śnieżny
Cukinia
Cały Kurczak
Wołowina
2
W rondlu 2-ćwiartkowym wymieszaj bulion, sos sojowy, piernik i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir
Sos Sojowy
Czosnek
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Podgrzać do wrzenia.
4
Wlać do garnka do fondue; utrzymywać ciepło na ogniu. (Lub postępuj zgodnie ze wskazówkami producenta, aby podgrzać w garnku do fondue.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
5
Dziób kurczaka, wołowiny i warzyw na widelcach do fondue i gotować w mieszance bulionu, aż kurczak nie będzie już różowy centrum, wołowina jest pożądana doneness i warzywa są chrupiące-delikatne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Cały Kurczak
Bulion
Wołowina
6
Niech małe kawałki jedzenia pozostaną w bulionie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
7
Podawać kurczaka, wołowinę i warzywa z sosem orzechowym i sosem słodko-kwaśnym.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.