Focaccia ze szparagami, Prosciutto i olejem truflowym
Przepis Focaccia ze szparagami, Prosciutto i olejem truflowym jest gotowy w około 2 godziny i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 848 kalorii, 29g białka, oraz 47 g tłuszczu każdy. Na $3.65 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Dobrze sprawdza się jako chleb. Udaj się do sklepu i odbierz aktywne drożdże, mąkę, szałwię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Focaccia pieprzowa z olejem truflowym, Focaccia nadziewana Prosciutto i Provolone, oraz Ciepła Prosciutto-Faszerowana Focaccia dla podobnych receptur.
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 85 dolarów.