Fly Burgers

Fly Burgers
Przepis Fly Burgers jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 86 centów za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 582 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz bułki z ciasta chlebowego, jajko, keczup i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Burgery Nadziewane boczkiem i serem (Jucy Lucy Burgers), Burgery tatarskie-są to smaczne małe burgery, które każdy pokocha, oraz Tex-Mex Hamburgery Texotic-Hamburgery Mexotic dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przetnij każdą rolkę na pół; uformuj każdą w kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
2
Umieść na nieczystej blasze do pieczenia; lekko spłaszczyć. Przykryć i odstawić do podwojenia, o 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Piec w temperaturze 350° przez 10-12 minut lub do lekko rumiane. Schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
W małej misce, połączyć wołowinę i jajko. Kształt na 16 pasztetów, 2 w. każdy. Na dużej patelni, gotować paszteciki po obu stronach na średnim ogniu, aż nie będzie już różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
6
Podziel roladki; umieścić patty wołowiny na każdej dolnej połowie. W przypadku skrzydeł od każdego wierzchołka walca Wytnij wąski kształt litery V; umieść na każdej patce (Odrzuć usunięte sekcje). Zabezpieczyć wykałaczkami. Dla oczu, dwie kropki ketchupu przy krawędzi każdego patty naprzeciwko V; top z plasterkami cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paszteciki WołowePaszteciki Wołowe
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn