Florida Snapper Z Kuskusem

Florida Snapper Z Kuskusem
Florida Snapper z kuskusem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 89g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 1047 kalorii. Ten przepis służy 1 i kosztuje $7.96 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać bazylii, papryka, masło czosnkowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Recipezaar. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Florida Snapper Z Kuskusem, Chrupiąca patelnia zapiekana Florida Snapper z kremem z marakui i cytrusami Florida i ogoloną sałatką z kopru włoskiego, przyozdobiona smażonymi krewetkami Florida Gulf i pikantnym Zielonym dżemem z Mango, oraz Florida Red Snapper.

Instrukcje

1
Podsmażyć cebulę, marchew i paprykę w oleju na wysokim ogniu med przez około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
2
Pokrój Lucjan na kawałki wielkości kęsa i dodaj z pomidorem, solą, pieprzem i bazylią.Dobrze wymieszać, zmniejszyć ogień, przykryć i dusić 15 minut.Przygotować kuskus doprowadzając bulion, chilis i masło czosnkowe do wrzenia w rondlu, dodać kuskus, przykryć i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło CzosnkoweMasło Czosnkowe
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża MiętaPosiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
SnapperSnapper
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Odstawić 5 minut.Puch kuskus widelcem i umieścić na talerzach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża MiętaPosiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
4
Podawać mieszankę Lucjana na kuskusie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża MiętaPosiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
SnapperSnapper

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia79
Magazyn