Florentyny Miniaturowe

Florentyny Miniaturowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj miniaturowych Florentynek. Ten bezglutenowy przepis służy 84 i kosztuje 10 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 36 kalorii. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, ciężki krem, wysokiej jakości kandyzowaną skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Florentyny, Florentyny, oraz Florentyny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Gotować cukier, masło, miód i śmietanę w 1-kwartowym ciężkim rondlu na umiarkowanym ogniu, stale mieszając, aż do kremowego i lekko zagęszczonego, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
MiódMiód
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Zdjąć z ognia i wymieszać migdały i skórkę pomarańczową (ciasto będzie cienkie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
MigdałyMigdały
4
Spadek poziomu 1/2 łyżeczki ciasta o 2 cale od siebie na pergaminu wyłożone blachy do pieczenia. (Ciasto zgęstnieje, gdy się ochłodzi; może być konieczne podgrzanie przez ostatnie kilka partii.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Piec w partiach w środku piekarnika, aż złoty kolor i bąbelki, 8 do 10 protokół. (W tym momencie Pliki cookie będą wyglądać na cieknące.) Ostudzić ciasteczka na arkuszach na stojakach, aż będą wystarczająco twarde, aby je podnieść, około 2 minut, a następnie przenieść metalową łopatką do stojaków, aby całkowicie ostudzić. (Te ciasteczka są bardzo delikatne; jeśli staną się zbyt kruche, aby łatwo podnieść, wróć do piekarnika, aby zmięknąć, około 1 minuty.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
SzpatułkaSzpatułka
6
Roztopić czekoladę w podwójnym kotle lub metalowej misce ustawionej nad rondlem z ledwo gotującą się wodą, mieszając od czasu do czasu, a następnie usunąć wierzch podwójnego kotła lub miski z ognia. Zanurz około jedną trzecią każdego ciastka w czekoladzie, a następnie przenieś do wyłożonej pergaminem tacy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Pliki CookiePliki Cookie
WodaWoda
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Odstawić, aż czekolada jest ustawiona, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
1
* Ciasteczka przechowywać, warstwowe między arkuszami wosku lub pergaminu (nie nakładają się) i schłodzone w hermetycznym pojemniku, 1 tydzień.* Dostępny przez Fauchon (866-308-591
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
2
lub
3
Katalog Baker (800-827-6836).
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje84
Ocena Zdrowia0
Magazyn