Flavorful Meat Loaf Wellington
Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 145 kalorii. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 59 centów za porcję. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, ząbek czosnku, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Flavorful Meat Loaf, Flavorful Meat Loaf, oraz Meat Loaf Wellington podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połączyć jajko, bułkę tartą, 1/2 szklanki zupy, cebulę, keczup, czosnek i sos Worcestershire. Crumble wołowiny na mieszankę i dobrze wymieszać. Kształt w 9-in. x 5 po. prostokąt i umieścić w nasmarowanym 15-calowym. x 10 po. x 1-in. patelnia do pieczenia.
Piec bez przykrycia w temperaturze 375° przez 40 minut. Rozwiń ciasto półksiężycowe; uszczelnij szwy i perforacje. Udekoruj ciasto na bochenek mięsa, aby przykryć górę, boki i końce; uszczelnij końce.
Piec 12-15 minut dłużej lub aż termometr mięsa odczyta 160° i skorupa jest złotobrązowa.
Tymczasem w małej misce bezpiecznej dla mikrofalówki połącz kwaśną śmietanę i pozostałą zupę. Przykryj i mikrofalówka na wysokim poziomie przez 30-40 sekund lub do podgrzania.