Flan Z Serem Śmietankowym Bez Pieca

Flan Z Serem Śmietankowym Bez Pieca
Przepis bez piekarnika flan z serem śmietankowym jest gotowy w około 6 godzin i 10 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników europejskiej żywności. Ten przepis służy 10 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 231 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz wanilię, jajka, maliny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Flan Z Serem Śmietankowym Bez Pieca, Flan de Queso-Flan z serem śmietankowym, oraz Flan Z Serem Śmietankowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1 szklankę cukru i wody ugotować w rondlu na średnim ogniu 8 min. lub aż mieszanina będzie złotobrązowa i ma konsystencję podobną do syropu, ostrożnie wirując patelnię co kilka minut. (Nie mieszać.)
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
SyropSyrop
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
2
Wlać do 9-calowej okrągłej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Mleko, serek śmietankowy, jajka, wanilia i pozostały cukier zmiksować w blenderze na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
WaniliaWanilia
CukierCukier
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Wlać syrop na patelnię; przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
5
Dodaj 1 qt. (4 szklanki) woda do holenderskiego piekarnika lub dużego rondla; umieść parowiec do warzyw wewnątrz.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Ułóż flan na parowcu; przykryj patelnię pokrywką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Gotować na dużym ogniu 5 min. (Woda powinna się gotować.) Dusić na średnim i małym ogniu 45 do 50 min. albo dopóki nóż włożony w środek flan nie wyjdzie czysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
8
Przelej flan do stojaka z drutu; całkowicie schłodzić. Przechowywać w lodówce 4 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
9
Unmold flan na talerzu.
10
Dekoruj malinami i miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
MiętaMięta
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn