Flan marchewkowy z okruchami tymianku
Przepis marchew Flan z tymiankiem okruchy może zaspokoić swoje europejskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 257 kalorii, 8G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka grubej bułki tartej, sól i pieprz, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 38%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Pieczone Pomidory Z Pełnoziarnistą Bułką Tartą I Tymiankiem, Wiosenny Pean I Flan Tymiankowy, oraz Flan z pomidorów wiśniowych, tymianku i boczku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posmaruj 10-calowy szklany talerz ciasta i posyp go lekko parmezanem.
W dużym rondlu, parować marchew i czosnek aż bardzo miękkie, o 25 protokół.
Przenieść marchew i czosnek do robota kuchennego i puree, aż będzie gładka.
Wlać śmietanę i mleko i proces do mieszania.
Dodać jajka, 2 łyżki parmezanu, 1 łyżeczkę soli i 1/4 łyżeczki pieprzu i dokładnie wymieszać.
Wlać mieszaninę flan do przygotowanego talerza ciasta. Ustaw talerz pie w płytkiej patelni do pieczenia i dodaj wystarczającą ilość gorącej wody do patelni, aby dotrzeć do połowy boku płyty pie.
Piec przez 40 minut, lub aż flan jest po prostu zestaw.
Tymczasem w małej misce wrzucić bułkę tartą z roztopionym masłem, tymiankiem i pozostałymi 2 łyżkami parmezanu. Okruchy tymianku doprawić solą i pieprzem.
Wyjmij flan z łaźni wodnej. Rozgrzej brojlery.
Posypać flan z tymianku okruchy i dusić na 30 sekund, lub do złotego koloru.
Pokroić w 6 klinów i podawać na ciepło.